STRALEN OP UW BRUILOFT

Begin je trouwdag ontspannen en schakel een professionele haarstylist en visagist in, die je bruidskapsel en bruidsmake-up kunnen verzorgen. Laat je bruidskapsel en bruidsmake-up bij Create verzorgen. Je bruidskapsel en bruidsmake-up moet niet alleen bij je trouwjurk passen, maar vooral ook bij je persoonlijkheid. Omdat je op deze dag het middelpunt bent, is het van groot belang dat je huid en haar extra goed verzorgd wordt in de periode voor de bruiloft. Voor de bruid is het extra belangrijk omdat een mooi aangebrachte make-up niet goed tot zijn recht komt als de huid niet in goede conditie verkeert. Daarom hebben we bij Create een aantal arrangementen samengesteld voor de aankomende bruid en bruidegom.

BRUIDSARRANGEMENTEN

Laat je bruidskapsel en bruidsmake-up bij Create

verzorgen. Je bruidskapsel en bruidsmake-up moet niet alleen bij je trouwjurk passen, maar vooral ook bij je persoonlijkheid. Daarom hebben we bij Create een aantal arrangementen samengesteld voor de aankomende bruid en bruidegom.
INTAKE GESPREK PROEFSESSIE (2 MODELLEN BRUIDSKAPSEL) €99,95.
BRUIDSKAPSEL OP DE TROUWDAG €99,95.

TOTAAL €205,50

INTAKE GESPREK PROEFSESSIE (2MODELLEN BRUIDSKAPSEL EN MAKE-UP) €99,95
BRUIDS MAKE-UP €64,50 BRUIDSKAPSEL €99,95

TOTAAL €275,75

BRUIDSKAPSEL, BRUID MAKE-UP EN SCHOONHEIDSBEHANDELING COMPLETE GEZICHTSBEHANDELING €69,25
CREATE CLASSIC DE LUXE (90 MIN) REINIGEN,EPILEREN,SCRUB/PEELING, VAPOZONE,MASSAGE,MASKER, DAGVERZORGING INTAKE GESPREKPROEFSESSIE: (2MODELLEN BRUIDSKAPSEL EN MAKE-UP) €99,95 BRUIDS MAKE-UP
€64,50 BRUIDSKAPSEL €99,95

TOTAAL €347,25