Kadotip

Kadotip

Kadotip 1

kadotip
Je komt van de kapper af en je haar is glanzend, pluisvrij en gepolijst. Het leek zo gemakkelijk toen de hairstylist je haar in model bracht met föhn en borstel. Je lette goed op zodat je het ook zelf kon doen. Maar als je eenmaal thuis zelf je haar wilt gaan doen dan blijkt het toch een stuk lastiger dan dat het eruit zag. Herken je dat? Dan is deze B.R.U.SH. warmteborstel de perfecte borstel voor jou! Omdat je hem gebruikt op droog haar en hij heel vlug opwarmt ben je ook nog eens snel klaar. Ideaal als je ’s ochtends voor je werk of school je haar wilt doen. Maar ook zeer geschikt om tussendoor even je haar bij te werken. Belangrijk: Laat de borstel altijd 90 seconden opwarmen voor gebruik.

Kadotip 2:


De haarborstels Rock & Ruddle is een hoogwaardig merk haarborstel uit Engeland, Dit merk is ontwikkeld door twee vriendinnen: Alexandra Rock en Jackie Ruddle. Zij merkten na het verlies van hun premium haarborstel, dat in dit segment als consument slechts twee keuzes had: een bruine of een zwarte borstel. Zij kregen toen het idee om kleur in het hoogste marktsegment te brengen. Leuk én sterk!

  • In de borstels van Rock & Ruddle worden natuurlijk Everzwijnhaar gebruikt.
  • Het nylonhaar in het centrum van elke bosje varkenshaar zorgt ervoor dat klitten in zelfs het dikste haar ontrafeld worden.
  • Hoogwaardige rubberen basis.
  • Zeer hoge kwaliteit van de bedrukking, die ook bij intensief gebruik mooi blijft.
  • Formaten: groot: € 39,95 6,5 x 20,6cm / klein € 31,95: 4,6 x 17,2cm


Waarom Everzwijnhaar?
  • De borstels zijn sterk en veerkrachtig en borstelen de haren zonder eraan te trekken
  • De borstels bezitten microscopisch kleine schubbetjes die de natuurlijke talg van de hoofdhuid opnemen en daarna verspreiden door het haar
  • De borstels stimuleren de hoofdhuid, wat een gezonde haargroei bevordert


Kadotip 3


Kadobon van Create hair+beauty. Leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen.

Kadotip 4


Een Kerastase haarverzorgingspakket. Dit pakket wordt op maat gemaakt en feestelijk ingepakt. De verpakking alleen is al zeer verleidelijk. Nu 3 producten voor de prijs van 2 (Het goedkoopste artikel is gratis)

kadotip 5


Koop een mascara van Pupa t.w.v. €19,95 en je krijgt gratis een glinsterend toilettasje én een oogpotlood. (zo lang de voorraad strekt)

Extra kadotip

 


Inge en Marina zijn naar een inspirerende kleurtraining geweest van Berni Otjes.(global ambassador L’oreal professional). Ken je iemand die altijd bezig is met haar haarkleur? Of iemand die net niet tevreden is over zijn of haar haarkleur? Boek dan eens een gratis kleuradvies. Onze specialisten hebben op alle kleurvragen een goed antwoord.

Alle producten zijn verkrijgbaar in onze salon, loop gerust even binnen!

Afspraak maken Create
Meer lezen over create? Like ons op facebook!