Wat wordt jouw feestlook?

Wat wordt jouw feestlook?

Kerstlook

Make-up tips om te stralen tijdens een feestje

Wij houden van een feestje. Iedereen ziet er dan zo mooi en zelfverzekerd uit. Geef jij ook graag extra aandacht aan je uiterlijk? Je gaat dan vast op regelmatig naar de kapper. Als je haar goed zit voel je je ook goed. Toch? Maar wat kun je doen voor een beetje extra glamour voor je feestje?

5 make-up tips om extra te stralen.

 1. Heb je een andere haarkleur? Pas dan ook je make-up aan. We willen graag van haarkleur veranderen maar dan vergeten we vaak ons make-up aan te passen.
 2. Vermijd lipstick die lijkt op een concealer, dat haalt alle kleur uit je gezicht. Naast je haarkleur, huidskleur en de kleur van je ogen is lipstick bepalend voor je look. Geef daar dan ook kleur aan.
 3. Bij twijfel ga op safe Een klassieke eyeliner met een matte lipstick is altijd een topper!
 4. Gebruik wintermake-up De zomerkleur is nu echt van je gezicht helaas. Pas je make-up daaropaan.
 5. Smokey-eyes blijven hip Wil je smokey-eyes er natuurlijk uit laten zien gebruik dan antracietgrijze oogschaduw in combinatie met taupe kleuren. Wil je mooie zwarte smokey-eyes? Breng dan alleen zwart aan op de buitenkant van je ooglid.
Je kunt je make-up aanpassen aan de kleding die je aanhebt, hoe je je voelt of wilt voelen en/of natuurlijk voor de gelegenheid. Spelen met make-up is leuk! Heb jij al eens een persoonlijk advies gekregen van een professional? Maak een afspraak voor een make-up advies in onze salon. Onze professionele visagistes: Inge, Angie en Lana laten je mogelijkheden zien die jij nooit zelf had kunnen ontdekken. Boek een afspraak >

Ben jij een Koel-type of een Warm-type?

In dit geval hebben we het niet over je karakter maar over je uitstraling. ;)

Wanneer ben je een koel-type?

 • Je hebt blauwe, grijze of donkerbruine ogen
 • Je natuurlijke haarkleur is asblond, donkerbruin of zwart
 • Je hebt een lichte tot normale huidskleur
Advies haarkleur: Als je een koel-type bent zijn de volgende haarkleuren zeer geschikt voor jou: • Zilverwit • Astinten • Zacht bruin met koelaccenten • Zandblond • Rood • Paars • Grijs Make-up advies voor een sprankelende verschijning: Ben jij een koel-type en wil jij vol zelfvertrouwen wil verschijnen op een feest? Kies dan voor lichte natuurlijke tinten. Daarmee zit je altijd goed. Heb je koelblond haar gebruik dan de parelmoerachtige kleuren die zullen je werkelijk prachtig staan. Probeer het maar eens!

Wanneer ben je een warm-type?

 • Je hebt goudbruin, groen, groen/blauw of turquoise ogen.
 • Je natuurlijke haarkleur is goudblond, warmbruin, koper of koperrood.
 • Je huidskleur heeft een geel/goud getinte kleur.
Advies haarkleur: Als je een warm-type bent staan de volgende haarkleuren je prachtig: • Warmrood • Gouden high lights • Warmbruin • Koper • Caramel Make-up advies voor een glamour-effect. Gebruik absoluut bons kleurige tinten daar krijg jij een stralende uitstraling van. Alle warme kleurtypes zullen je overigens schitterend staan.

Feestelijke make-up tinten

Bij Create Hair & Beauty kun je al je feestelijke make-up aanschaffen. We hebben de nieuwste lookjes van Pupa al binnen. Werkelijk prachtig! De verpakkingen alleen zijn al strelend voor het oog. Je wordt er gewoon hebberig van. Laat je extra mooi maken door onze visagistes of vraag eens naar een make-up advies op maat. Je zult verrast zijn! Vanaf 3 januari is Lana ook weer aanwezig in onze salon. Bekijk onze agenda en maak een afspraak >
Afspraak maken Create
Meer lezen over create? Like ons op facebook!