Voel onze liefde voor het Kappersvak

Voel onze liefde voor het Kappersvak

Liefde voor het kappersvak

Ik ben verliefd!!

Ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn vak. Ik vind het fantastisch om:
  • Nieuwe acties te ontwikkelen
  • Inkopen te doen
  • De salon in te richting
  • Nieuwe talenten op te leiden
  • Personeel te begeleiden
  • Cursussen & trainingen op vaktechnisch gebied te volgen
  • Nieuwe producten en haartools te testen
  • Studenten te begeleiden
  • Nieuwe haarcollecties te ontwikkelen
  • De fotoshoots te doen
Ja, ik ben officieel hoteldebotel stapelverliefd op mijn vak!

Liefde voor het kappersvak

Ik ging naar de kappersschool omdat ik mooi haar wilde maken. Ik had nog geen idee dat er continu zoveel ontwikkelingen op mijn pad gingen komen. Maar ik vind het fantastisch!

Ik ben nu bezig met het ontwikkelen van een haarmodeshow voor het Summacollege op Strijp-S. En natuurlijk de Coiffure Awards waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. #iloveit

Liefde voor onze klanten

Ik durf met mijn hele hart te zeggen dat ons hele team liefde heeft voor onze klanten. Alles wat wij doen, doen we met veel liefde en passie.

Luisteren naar de klant is belangrijk als je een goede haarstyliste wilt zijn. Echt begrijpen wat de klant wil en een eerlijk advies geven hoort daarbij. Daarmee bouwen wij een mooi klantenbestand op. We delen vaak lief en leed met onze klanten. Zowel op privégebied als op gebied van haarmode.

Liefde voor haarkleuringen

Niet altijd kunnen alle wensen betreft een kleur voor een coupe worden uitgevoerd. Wij zijn altijd eerlijk met ons kleuradvies. Als het niet kan, kan het niet. Maar gelukkig is er wel altijd een goed alternatief. Het is niet voor niets dat wij regelmatig klanten krijgen waarvan wij de kleur mogen herstellen. Ze komen bij ons nadat ze bij een andere salon zijn geweest of zelf aan het experimenteren zijn gegaan. Het resultaat viel tegen en wij mogen het weer mooi maken.

Het geeft zo’n voldoening als we na een aantal uren kleuren weer een prachtige kleur zien en een lach op het gezicht van de klant. De bevestiging die ik dan krijg dat we onszelf moeten blijven ontwikkelen is fijn. Wij investeren veel in trainingen, cursussen en workshops en dat loont.

Ons streven is dat elke klant helemaal blij onze salon uitloopt. En ik moet zeggen, dat lukt aardig 

Liefde voor social media

Een andere liefde die nog steeds groeit is de liefde voor social media. In het begin waren we nog een beetje angstig maar we delen nu steeds meer via Facebook.

Het is zo leuk om ook echt te laten zien wat we doen in onze salon. Het meeste plezier beleven we toch wel met het delen van de haarkleuringen die we maken. De voor/na foto’s die we publiceren verbazen ook nog steeds. Het zijn realistische foto’s, niet bewerkt maar gewoon echt. Het is toch gaaf dat je zo kunt laten zien dat je klanten waar krijgen voor hun geld?

De fantastische reacties die we op deze berichten krijgen zorgen ervoor dat de liefde voor social media groeit en de liefde voor het vak blijft bestaan. Dat geeft ons motivatie, inspiratie en plezier om steeds weer naar de trainingen te gaan.

Voel onze liefde

Wat heb je aan liefde als we dit niet kunnen delen. Kom naar onze salon voor een kennismaking of een make-over. Voel hoe wij met liefde en vakmanschap jou naar een hoger niveau tillen.

Kom het gewoon ervaren!

Bekijk onze agenda en maak een afspraak >

Wil je onze aanbiedingen ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Afspraak maken Create
Meer lezen over create? Like ons op facebook!