COIFFURE AWARD 2019

COIFFURE AWARD 2019

Bij Create doen we al zo’n 20 jaar mee met deze prestigieuze kappers fotowedstrijd. De Coiffure Award is het platform om jezelf als kapper/ster te onderscheiden door het maken van je eigen haarcollectie. Onze inzendingen zijn afgelopen 20 jaar 47x beloond met een nominatie in verschillende categorieën. 4x hebben we zo’n felbegeerde award in de wacht gesleept. Daarnaast zijn onze haarcollecties meerdere malen geplaatst in zowel nationale als internationale bladen.

Hieronder de collecties van 2019

Hair: Marge Ploegmakers
Photography: Hannah van der Haeghen
Visagie: Yvonne Nusdorfer
Styling: Julia Muller Styling Productions
Hair: Inge Eichhorn
Photography: Hannah van der Haeghen
Visagie: Yvonne Nusdorfer
Styling: Julia Muller Styling Productions

Hair: Marina Michiels

Photography: Hannah van der Haeghen
Visagie: Yvonne Nusdorfer
Styling: Julia Muller Styling Productions