De spanning stijgt onder de topkappers van Nederland

De spanning stijgt onder de topkappers van Nederland

Topkappers

De spanning stijgt onder de topkappers van Nederland!

Waarom leg ik de lat voor mezelf toch altijd zo hoog?
Als we onze inzending voorbereiden voor de Coiffure Award dan wakkert er iets in mij aan. Ik wil gewoon elke keer weer iets nieuws maken op mijn eigenwijze creatieve manier.

Werk van vakidioten

Mijn collega topkappers hebben ook de mooiste creaties gemaakt. Je ziet gewoon dat er vele uren werk inzit met oog voor detail. Prachtig om te zien. Ik heb in de afgelopen 25 jaar heel wat mooie creaties voorbij zien komen.

Ik ben ook trots op de creaties die ik zelf heb gemaakt. Maar toch leg ik de lat voor mezelf elke keer weer wat hoger. Ik wil weer met wat nieuws komen! Ik daag mezelf elke keer weer creatief uit!

Dat is wel stressvol hoor kan ik je vertellen, maar het resultaat is dan ook verbluffend!

Trots op ons Create Team van topkappers!

René en ik zijn ook megatrots op ons Create Team. Ik heb ze aangestoken met mijn enthousiasme en creativiteit. Ons team is nu op een niveau dat ze zelf op hun eigenwijze manier de mooiste haarcollecties maken. Man, man, man, wat zijn wij daar trots op!

Het is zo leuk om met deze groep jonge mensen te werken. We proberen nieuwe kleuren uit, maken nieuwe texturen en vormen en uiteindelijk komen er dan de meest prachtige creatieve creaties uit.

Ons enthousiasme slaat ook over op fotografen, stylisten en visagisten. Zij komen met plezier naar Geldrop voor een Coiffure Award shoot.

Ze slapen bij hotel Nijver, eten bij Restaurant Taste en nemen meteen hun potje heerlijke tomatensoep mee naar huis. Deze professionals werken over de hele wereld en komen naar Geldrop de Coiffure shoot. We zijn daar trots op en we heten ze van harte welkom!

‘Onze create kinderen’ hebben het ook dit jaar gewoon weer geflikt! We hebben 5 nominaties binnengesleept. En dat met 3 inzendingen!

We horen daarmee bij de 6 beste teams van topkappers in Nederland! En dat met een herkenbare Create stijl! Dat vinden we fantastisch!

Spectrumshow

Wij organiseerden op 7 mei een eigen Spectrumshow. Het Spectrum is een club van 120 haarkleurspecialisten. Zij hadden mij als lid gevraagd of wij een haarshow wilde geven. Natuurlijk wilden wij dat!

Inge en Marina gaan de nieuwste kleuren op het podium demonstreren. Lana en ik (Marge) gaan het Avant Garde werk showen. En aan René de taak om te presenteren.

We zijn zo druk met deze show dat we bijna de stress vergeten van de Grand Finale van de Coiffure Awards waar we de toppers van het kappersvak mogen ontmoeten.

Gala Coiffure Awards

De tickets zijn binnen, het hotel is geboekt en de galajurken zijn gepast. Het team is klaar om te schitteren. Met zweethandjes nemen we plaats aan een grote ronde tafel op het gaafste gala van Nederland!
3x individueel genomineerd
1 x pers nominatie
1x team nominatie

We hopen natuurlijk vurig dat we een prijs in de wacht slepen. Maar ook als we dat niet doen gaan we ook een geweldige avond tegemoet. Eva Jinek doet de presentatie en Ali B en Og3ne komen optreden.

Onze creaties in vakbladen

Alle collecties, waaronder dus onder collectie, worden gepubliceerd in Nationale en Internationale vakbladen. Dat geeft onze salon extra bekendheid. Niet voor niets komen sommige van onze klanten van ver.

Wat is een Coiffure Award?

Coiffure Award is een kappersfotowedstrijd waar iedere kapper in Nederland aan mee mag doen. Het maakt niet uit met welk kappersmerk je werkt. Iedereen heeft evenveel kans op een nominatie.

Wij vinden het mooi dat Schwarzkopf en het vakblad Coiffure het kappersvak zo prachtig onder de aandacht brengt.

Wij gaan in ieder geval een topavond beleven. Het Create Team houdt wel van een feestje.

Wij houden er ook van om jou mooi te maken maar op deze avond mogen wij onszelf extra mooi maken. Want stel je voor dat we op de foto mogen met een prijs in onze handen!

Duim je met ons mee?

Wil jij er ook stralend uitzien?

Op 14 juni organiseren wij een make-up-make-over-dag.
Wij maken je op met de nieuwste collectie van Pupa make-up.
Tijdens deze dag kun je de oude collectie van Pupa kopen met 40% korting
Op=Op

Aanmelden kan via:

040-2856565 of via contact@createhair.nl
Ben er snel bij want deze make-up-make-over-dag is zeer populair.

Neem je vriendinnen mee!
Afspraak maken Create
Meer lezen over create? Like ons op facebook!