Sprankelende feestdagen

Sprankelende feestdagen

Sprankelende feestdagen

Oké het is misschien nog een beetje vroeg maar wij verheugen ons al op sprankelende feestdagen. Wij verheugen ons gewoon op de sprankelende feestdagen. Wij hopen dat je gaat stralen! Stralen van geluk omdat je in gezelschap bent van de mensen die jij graag om je heen hebt. Of stralen omdat jij deze dagen kunt invullen zoals jij dat wilt. Of dat je gaat stralen van alle mooie versieringen die je gezichtsveld verlichten. Ook hopen we je dat je gaat stralen door innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Om deze sprankelende dagen nog feestelijker te maken hebben wij fantastische producten ontvangen.

Daar word je gewoon hebberig van?

Voor ons was het al pakjesavond toen de bestelling van de feestproducten bij ons binnenkwam. De prachtige verpakkingen en mooie producten maken je hebberig. Ja hoor, de voorbereidingen voor de feestmaand zijn bij ons al volop aan de gang.

Gezelligheid opzoeken

Ik merk aan mezelf dat ik het thuis weer gezellig ga maken. De kaarsje en de haard gaan weer aan en met een heerlijk zacht dekentje kruip ik op de bank. Mooie momenten die we koesteren in ons drukke bestaan.

Die gezelligheid voeren we ook door in onze salon. We hebben weer warme chocolademelk en voor de liefhebber een likeurtje met slagroom. We hebben ook de Kerstverlichting al besteld om nog meer gezelligheid te bieden tijdens een bezoek aan onze salon in jou drukke bestaan.
Een bezoek aan onze salon is echt even een momentje voor jezelf.

Cadeautjes beleven

Het wordt steeds populairder om geen cadeaus te geven maar een beleving. Ik kan zelf enorm genieten van een avondje uit, lekker eten en drinken of een verwenmomentje.

Daarom hebben wij bij Create de Kerst Cadeaubon voor je.

Je gunt jouw speciaal iemand toch ook een heerlijke beleving? De mogelijkheden zijn enorm, een prachtige nieuwe coupe, make-up advies of een heerlijke ontspanningsbehandeling bij Lana in de schoonheidssalon. Of denk eens aan een van de opties op het memento menu.

Dat is toch een fantastisch cadeau?

Ben je toch meer van de cadeautjes?

Als je meer van de cadeautjes onder de Kerstboom bent snappen we dat ook. Alleen al de verpakkingen zijn een streling voor het oog. Wat denk je van de VAMP! Mascara kits? Limited Edition mascara met luxe pouch.
op = op
Een mascara die gegarandeerd zorgt voor een stralende blik uit je ogen. De shiny pouches zijn zo mooi dat je met plezier je ogen even bijwerkt zelfs al is dat niet nodig.
Afspraak maken Create

Nog meer prachtige producten

En er zijn nog veel meer prachtige producten waar je enorm hebberig van wordt. We zien in de haarmode weer meer warme en rode kleuren terugkomen. En in de Kerstlook van PUPA staat goud centraal. Een prachtig eindejaars cadeau si ook Gold Me, een prachtige collectie Limited Edition. Bekijk ze op onze Facebookpagina.

Waarschuwing!

De afsprakenagenda loopt nu al vol. Plan op tijd je bezoek aan de salon om teleurstellingen te voorkomen. Dit kan 24/7 via onze website of via de KappersApp.

Wij hebben in ieder geval al voorpret op deze sprankelende dagen!
Tot ziens in onze salon!
Afspraak maken Create
Meer lezen over create? Like ons op facebook!