Kerstkapsel

Kerstkapsel

Kerstkapsel

Kerstkapsel

De Kerst komt eraan en je zit met je handen in het haar. Hoe moet je zelf een Kerstkapsel stijlen?

Als je je haar laat opsteken bij de kapper ziet het er prachtig uit, maar hoe doe je dat nu zelf? Wij willen je laten ontdekken dat je heel eenvoudig zelf een Kerstkapsel kunt stijlen. Meld je aan voor de Hairupdo Avond op 14 december.

Je Kerstkapsel zelf stijlen

Zelf je Kerstkapsel stijlen lukt iedereen! Ook al heb je het gevoel dat je twee linkerhanden hebt. In één avond leer je hoe jij dat doet.

Zit niet langer onnodig met je handen in het haar. Na deze avond mag je erop vertrouwen dat je binnen een handomdraai zelf je haar opgestoken hebt. Of dat je precies weet hoe jij je haar in model föhnt zonder dat het pluist. Na deze avond weet je zeker dat je vol zelfvertrouwen stralend aan de Kersttafel zit of op een feestje verschijnt.

Een goede make-up mag niet ontbreken

We laten je natuurlijk niet de deur uitgaan voordat we je ook de geheimen van een goede make-up hebben verteld. Als je oogschaduw niet goed blijft zitten, of je mascara steeds uitloopt dan mag je deze avond niet missen. Onze visagiste geeft je tips om de gewenste look te creëren. Deze supertips ga je nooit meer vergeten.

Met de combinatie van een Kerstkapsel en feest make-up ben jij helemaal klaar voor de feestdagen. Meld je nu aan, er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Haarfeestje in de Gammele Geit

Wij houden van spontane acties. Zo hebben een paar dames die zich aangemeld hebben voor deze avond, spontaan een haarfeestje gepland. “We gaan daarna in stijl naar de Gammele Geit voor een borrel.” Werd er enthousiast geroepen.
Linda de eigenaar van onze plaatselijke kroeg ‘De Gammele Geit’ vond het idee zo leuk dat ze spontaan een paar bitterballen aanbood.

Samenwerken is Kracht

René en ik vinden samenwerken met collega-ondernemers uit Geldrop Centrum superleuk. We hebben dit jaar al een paar mooie acties mogen doen.
Onze klanten krijgen een verjaardagskaart waarmee ze bij Quattro een kopje koffie of thee kunnen halen. In onze salon krijgen de klanten een speculaasje van zoetspecialist Jacques van Bragt bij hun ‘bakkie’. Jacques vond dit zo leuk dat hij nu zelfs speciaal voor Create een nieuw koekje gaat maken. En de dames van 2Blossom komen op zondagmiddag 22 december met hun kleding en accessoires onze salon opfleuren.

Wintersfeer

Als handen ineen worden geslagen ontstaan er prachtige initiatieven. Door samenwerking met winkeliers en horeca is bijvoorbeeld ook Wintersfeer ontstaan. Een fantastische stichting die in het Hart van Geldrop hard werkt aan een fantastische sfeer en een prachtige ijsbaan. Veel kinderen en ouders beleven elk jaar weer veel plezier op en rondom het ijs.

Mede mogelijk dankzij veel vrijwilligers die hun hart op de juiste plaats hebben.

Terugblik

Voordat we ons onderdompelen in het feestgedruis blikken we nog een keer terug op 2019. • 5 nominaties voor de Coiffure Award • Inge en Marina zijn beide 2e geworden! • Create is genomineerd in Amerika en • 3x genomineerd in Spanje met onze collecties. • Create is bewuster van ons milieu. We leveren verftubes apart in, we hebben waterbesparende douchekopjes aangeschaft en hebben een nieuwe veganistische productlijn van Authentic Beauty Concept.

Voornemen voor 2020

We gaan nóg meer inzetten op mooie momenten bij Create. Wij willen dat iedereen met een goed gevoel onze deur verlaat. Wij blijven werken met prachtige kleuren en moderne coupes met ons fantastische team.

Wij zijn trots op de kwaliteit die wij in huis hebben.

Kom dat ervaren op 14 december tijdens de Hairupdo. Leer hoe je zelf een prachtig Kerstkapsel maakt en hoe je je opmaakt zodat je accentueert wat mooi is en camoufleert wat je liever niet ziet. Meld je vandaag nog aan zodat je zeker bent van een plaats.

Vol=vol

Vol is echt vol. Want we willen je niet alleen kennis overdragen, we willen het je ook laten beleven.

AANMELDEN: contact@createhair.nl
Afspraak maken Create
Afspraak maken Create
Meer lezen over create? Like ons op facebook!