Onwerkelijk

Onwerkelijk

onwerkelijk

Bedankt!

Het lijkt soms wel onwerkelijk wat er allemaal gebeurt. Maar toch zitten we midden in deze onwerkelijke situatie.

Het is daarom zo ontzettend fijn dat wij zoveel lieve berichtjes, steun en tips van jullie ontvangen.

Bedankt daarvoor!

De cadeaubonnenactie

René en ik kunnen niet zo goed stil zitten. We zijn juist nu druk bezig om ook nu onze salon levensvatbaar te houden. Daarom hebben wij de cadeaubonnenactie opgezet dat dankzij veel van onze klanten een enorm succes is.

Fantastisch!

Zal ik je eens wat zeggen? Ik ben eigenlijk nooit voor zeven uur in de ochtend wakker. Maar dankzij alle positieve energie die wij mogen ontvangen doe ik elke morgen vroeg mijn ogen open en de creatieve ideeën stromen direct binnen. Ik huppel mijn bed uit om deze ideeën uit te werken. Of dit nu voor mezelf is of voor anderen die ik met mijn ideeën kan helpen.

We moeten het samen doen!

In deze tijd wil ik er ook voor mijn vrienden zijn. Ik probeer ook hen weer enthousiast te krijgen om door te zetten.

Ik heb veel collega’s in het kappersvak die contact met ons opnemen. We moeten het tenslotte samen doen. Wij geven al onze ideeën door en daar krijgen we een goed gevoel bij.

En als ik dan van hoor dat de actie als een trein loopt dan ben ik plaatsvervangend trots.

Samenwerking met ondernemers uit Geldrop Centrum

In tijden van nood vind je steun bij elkaar. En dat is prettig. De samenwerking tussen de ondernemers om ons heen is top. René Veldhuizen is de nieuwe centrummanager van Geldrop Centrum en hij ondersteunt ons geweldig! We hebben goede posters ontvangen voor in de winkel en hij doet wat nodig is om iedereen de juiste informatie te geven.

Daarbij is het fijn dat er een mooie gezamenlijke site is voor de ondernemers uit Geldrop Centrum. Deze is zo ontwikkeld dat de communicatie super is.

Neem daar eens een kijkje en kijk hoe je de ondernemers van Geldrop Centrum kan ondersteunen.

Klanten eerst

Voor ons sta jij als klant altijd voorop. En ook nu denken we eerst aan onze klanten. Hoe kunnen wij jou helpen nu een kappersbezoek niet mogelijk is.

Laat het ons weten!

Zelf je haar kleuren

We hebben verschillende tutorials gemaakt om je te helpen om zelf thuis je haar te kleuren. Wij maken voor jou de kleur die jij gewend bent en dat leveren we aan de voordeur af. Want een kleur kiezen is het moeilijkste. Je een uitleg (op anderhalve meter afstand natuurlijk) over hoe je je haar het beste kunt kleuren. Mail hiervoor naar: Shop@createhair.nl

Wij krijgen nu allerlei foto’s van klanten met het resultaat. We vinden het zo fijn dat ze het resultaat met ons delen, dan voelen we dat we goed bezig zijn. Stuur ons dus gerust een berichtje met jouw resultaat.

Wat als je zelf niet durft te kleuren?

Als je zelf niet durft te kleuren en je wilt je grijzige uitgroei camoufleren dan is colorwow iets voor jou. Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe je dat aanpakt.Ons personeel

Wat zijn we megatrots op ons team. Het zijn echte talenten als het gaat om mooi haar maken. Maar wat een verrassende flexibele talenten zijn het wanneer ze geconfronteerd worden met deze crisis. Ze denken en doen mee. Ze doen niet moeilijk als de taken die gedaan moeten worden niet in hun taakbeschrijving staan. Ze maken tutorrials, pakken de cadeaubonnen in of gaan cadeaubonnen of haarverf rondbrengen.

Toppers! We kunnen niet zonder jullie.

Virtuele Vrijdagmiddag Borrel

Om onze successen te vieren hebben we een virtuele Vrijdagmiddag Borrel georganiseerd. Anders, maar toch heel leuk.

Het dochtertje van Lana wilde alleen maar Bob zien maar ze vond het toch ook geweldig dat ze Liz zag. Liz is het dochtertje van Joyce. Bijzonder dat we werden uitgenodigd in de huiskamers en privélevens. Ook al was dit via een beeldscherm.

Het is zo fijn dat ze allemaal gezond zijn, op een kuchje en een loopneus na dan.

Positief nieuws

Maar we hebben nog meer positiefs nieuws. Schwarzkopf heeft laten weten dat ze het gala Coiffure Award verzetten van 19 april naar 13 september. Zo hebben we iets gaafs om naar uit te kijken en mogen we nog langer genieten van onze nominaties.

Benieuwd hoe onze inzendingen eruitzien? Bekijk het hier >

Vreugde in onwerkelijke tijden

In deze onwerkelijke tijden worden we verrast met kwaliteiten. Van onszelf en van ons team.

Hebben jullie René als filmster al gezien? Ik lag helemaal dubbel bij het opnemen van het filmpje waarin hij een poging doet om fit te blijven.Het is leuk om door middel van deze filmpjes jullie een update te geven. Blijf ons daarom volgen op Facebook! of Instagram. Daar vind je de meest actuele informatie.

Met ons gaat het goed! Wij komen hier wel doorheen.

Blijf gezond! Daar worden we pas echt blij van!

Marge
Afspraak maken Create
Meer lezen over create? Like ons op facebook!