Het zonnetje is weer gaan schijnen

Het zonnetje is weer gaan schijnen

verruimde openingstijden
Een nieuwe periode is aangebroken en de toekomst ziet er weer een stukje zonniger uit.
We zijn 8 weken gesloten geweest. Nog nooit zijn de deuren van Create zolang dicht gebleven.

Verruimde openingstijden

We hebben de helft van onze stoelen uit de salon moeten halen om de anderhalve meter afstand te kunnen garanderen. Het was even puzzelen om iedereen in te plannen. We hebben in overleg met de medewerkers besloten om ook op de maandag en op 4 avonden open te gaan zodat we al onze klanten kunnen helpen.

*Openingstijden van dinsdag 2 juni tot 11 juli

Maandag: 9.00 uur tot 21.00 uur
Dinsdag: 8.00 uur tot 21.00 uur
Woensdag: 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag: 8.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag: 8.00 uur tot 17.00 uur

Wennen

Het is natuurlijk even wennen om in de avond naar de kapper te gaan, maar sommige klanten vinden dat juist heel prettig. Iedere 6 weken worden het rooster en openingstijden aangepast, dus houdt onze nieuwsbrieven en social media in de gaten.
We zijn enorm dankbaar voor de flexibiliteit en ondersteuning van ons team. Ze werken keihard en daar zijn we trots op. We kunnen het niet alleen. #samensterk

Meer variëteit in kapsels

Er was ook wel een leuk neveneffect door de sluiting. Doordat bijna iedereen veel langer haar had dan normaal, konden we ook wat andere kapsels adviseren. Dat heeft regelmatig verrassend goed uitgepakt.

Het was ook leuk dat we regelmatig een compliment in ontvangst mochten nemen.

“Zelfs na drie maanden zat mijn coupe er nog goed in.”

Een groter compliment kun je als kapper niet krijgen.

Wat ook goed was om te horen was dat de kleurpakketjes die we verkochten tijdens de lockdown een succes waren. We hebben maar heel weinig hoeven corrigeren.

Create Laboratorium

Natuurlijk zijn we blij dat we weer open zijn. Maar voor we open mochten moesten we wel het een en ander aanpassen. In twee dagen tijd heeft de salon een complete metamorfose ondergaan. Het interieur is gemaakt door Johnny van Kemenade uit Mierlo en Wesley Keeris uit Geldrop. Topservice! Wesley is zelfs op zijn vrije dag nog de wasbak buiten komen aansluiten.

Bedankt dat iedereen voor ons klaar stond. Fijn dat het gelukt is om de salon in te richten volgens de richtlijnen maar we missen de bloemen en de plantjes wel hoor. We noemen onze salon nu het Create Laboratorium.

Met kuchschermen, een wasbak buiten voor de kapsalon, een nieuwe kaptafel in de schoonheidssalon en zelfs een kaptafel in de keuken is de sfeer in de salon toch anders.

Gelukkig worden er nog grapjes uitgehaald. De echo van het gelach door de salon klinkt als muziek in onze oren!

Hoog bezoek

De burgemeester en wethouder wilde het Create Laboratorium met eigen ogen bekijken. We vinden het fijn dat onze inspanningen worden gewaardeerd.

Klanten staan voorop

Zoals altijd sta jij als onze klant voorop. Daar doen we het allemaal voor. Zodat jij veilig de salon kunt bezoeken. Wij willen als vanouds dat je haar goed zit zodat je vol zelfvertrouwen de salon verlaat. Dan lijkt alles weer even helemaal ‘normaal’.

We vinden het heerlijk om te merken dat onze creativiteit weer is aangewakkerd. Wist je dat we nog nooit zoveel blondeerpoeder in mei hebben besteld? Voor iedereen is de zon weer een beetje gaan schijnen en daar hoort natuurlijk een zomerse look bij.Dit hebben we echt gemist, een passend advies geven, een goede coupe knippen en een mooie kleur aanbrengen. Het geeft niet alleen jou een goed gevoel, maar ons ook!

Bedankt!

Bedankt voor alle steun die we hebben mogen ontvangen! Bedankt voor alle lieve mailtjes cadeautje en bloemetjes, het heeft ons goed gedaan en we zijn er erg door geraakt. Het gaf ons energie om het beste uit een slechte situatie te halen.

We hopen dat we iedereen persoonlijk hebben bedankt en beantwoord. Als we iemand gemist hebben, sorry daarvoor! We zijn overweldigd door alle lieve attenties.

Blijf op de hoogte

Wij houden de ontwikkelingen nauw in de gaten. Zodra het mogelijk is om te versoepelen dan doen we dat. Dit laten we je weten via de nieuwsbrief en social media kanalen.
Als het je niet lukt om een passende afspraak online te plannen, bel ons dan even, dan kunnen we samen bekijken wat wél mogelijk is (040 28 56 565).
Afspraak maken Create
Meer lezen over create? Like ons op Facebook!