Vakantietijd

Vakantietijd

vakantietijd

Vakantietijd!

Vakantietijd is een mooie tijd van het jaar. Even tot rust komen en alles de boel de boel laten en een beetje bijtanken. Wij wensen je een fijne tijd!
Helaas verloopt het voor veel mensen dit jaar anders dan gepland.

Onze vakantie gaat niet door

René en ik zouden op dit moment in Noorwegen op vakantie zijn. Maar dat pakt even anders uit. In plaats daarvan zijn we de scherven aan het lijmen van de coronacrisis. Het duurt langer om de dingen weer op te bouwen dan dat ze zijn afgebroken. ;)

We doen er alles aan om zelf gezond te blijven maar we werken ook hard aan de gezondheid van ons bedrijf. Daar ligt onze prioriteit.

Ik ben een online kampioen

Wie had kunnen denken dat ik als vakidioot mijn dagen voor een computer zou doorbrengen? Vergaderingen, cursussen en trainingen deed ik allemaal online. Ik ben een kampioen Zoomen geworden. Fijn dat die mogelijkheid er is, maar ik werk toch liever face-to-face.

Volop in bedrijf ook in vakantietijd

In onze salon zijn we volop in bedrijf. We zijn nog steeds elke dag blij dat we mooi haar mogen maken. Maar de opstart na de lockdown bracht wel wat hindernissen met zich mee. Wij zijn dankbaar voor de flexibiliteit van onze klanten.

Onze klanten hebben zelfs letterlijk hindernissen moeten nemen om bij onze voordeur te komen. We krijgen een fantastische nieuwe straat, maar de straat ligt nu open. Na bijna 4 jaar krijgen we dan eindelijk onze mooie bankjes, bomen en een goede plek om de fietsen te parkeren.

Als ik denk aan die toekomst word ik toch wel heel blij.

Kappersopleiding Summa Beauty & Lifestyle

Goed nieuws! Van 6 praktijkuren gaat de kappersopleiding van Summa naar 12 praktijkuren. Daar ben ik blij om want je kunt onze ambacht alleen goed uitoefenen als je veel traint. Wij trainen bij Create elke woensdagavond. De leerlingen krijgen hierbij een kwalitatieve 1 op 1 training. We zijn net een jeugdopleiding van PSV. Oefening baart kunst!

De leerlingen die bij ons trainen stromen automatisch door en daar zijn René en ik supertrots op!

Blij met kleine dingen

Met deze kleine dingen zijn wij op dit moment extra blij. Op 27 juli komt onze vaatwasser en dan kunnen we ook weer gezellige kopjes koffie en thee serveren. Of een glaasje water, warme chocolademelk, een latte macchiato of cappuccino.

Een verwenmomentje hoort erbij.

Osis 3 voor 2 actie!

Momenteel kun je 3 Osis producten mee naar huis nemen terwijl je er maar 2 afrekent. Het goedkoopste product is dan gratis. Mooie actie toch?Ga je op vakantie?

Vakantietijd! Als je op vakantie gaat vergeet dan niet je haarverzorgingspakketje van Bonacure mee te nemen. Voorkom groen of geel haar!

De shampoo wast alle chloor en zout water uit je haar. De verzorgingsspray kun je gebruiken op droog én op nat haar.

Tip: Neem een kleurmasker van Chroma I.D. mee.
Afspraak maken Create

Vakantiekaart Actie

Nu wij niet op vakantie gaan vinden we het extra leuk om mee te genieten van jouw vakantie. Stuur ons een leuke, originele of gekke kaart vóór 22 augustus! Je kunt daarmee leuke prijzen winnen. Stuur je kaart naar:

Create Hair & Beauty
Heuvel 45
5664 HM Geldrop

Doen hoor! We kijken er al naar uit!

Fijne zomer!

Of je nu wel of niet op vakantie gaat. Als je haar maar goed zit! Maak nu je afspraak online op het tijdstip dat past bij jou! Plan jouw vakantiemomentje en laat je verwennen bij Create.
Afspraak maken Create
Meer lezen over create? Like ons op Facebook!