19 januari 2021

Iedereen kan blond zijn

Shampoo conditioner van authentic beauty concept https://www.authenticbeautyconcept.nl/nl/home/products/hydrate.html Create Hair & BeautyHeuvel 455664 HM Geldrop Wij doen niets liever dan jou een kapsel geven dat bij je past zodat jij vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.
21 oktober 2020
Depot haarproducten voor mannen

Het kappersvak in 2020 is topsport

Create Hair & BeautyHeuvel 455664 HM Geldrop Wij doen niets liever dan jou een kapsel geven dat bij je past zodat jij vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.
17 september 2020

Welke haarkleur past bij jou?

Vraag het de haarkleurspecialist Create Hair & BeautyHeuvel 455664 HM Geldrop
9 juli 2020
vakantietijd

Vakantietijd

Nu wij niet op vakantie gaan vinden we het extra leuk om mee te genieten van jouw vakantie. Stuur ons een leuke, originele of gekke kaart vóór 22 augustus! Je kunt daarmee leuke prijzen winnen. Stuur je kaart naar: Create Hair & Beauty Heuvel 45 5664 HM Geldrop Doen hoor! We kijken er al naar uit! Tip: Neem een kleurmasker van Chroma I.D. mee.
9 juni 2020
verruimde openingstijden

Het zonnetje is weer gaan schijnen

Een nieuwe periode is aangebroken en de toekomst ziet er weer een stukje zonniger uit. We zijn 8 weken gesloten geweest. Nog nooit zijn de deuren van Create zolang dicht gebleven.
19 mei 2020

We zijn weer open!

We zijn weer open! Maar het nieuwe open vergt wel wat aanpassingsvermogen. Samen moet het lukken!
25 april 2020
anders denken

Anders denken

Het is raar om in deze situatie een contactberoep te hebben want we mogen geen contact hebben. Daardoor ligt alles stil. We willen wel graag werken, maar het kan niet!
9 april 2020

Kleurpakket bestellen

Nu we als kapper nog wel even dicht moeten blijven betekent dat niet dat jij met een lelijke uitgroei moet blijven zitten. Bestel een kleurpakket met instructie op maat. Je betaalt achteraf 22,50 tot 27,50 bij je volgende bezoek aan onze salon. Je kan het met onze hulp! Je persoonlijke basiskleur Een verfbakje Een verfkwast Handschoenen En een stappenplan
24 maart 2020
onwerkelijk

Onwerkelijk

Het lijkt soms wel onwerkelijk wat er allemaal gebeurt. Maar toch zitten we midden in deze onwerkelijke situatie. Het is daarom zo ontzettend fijn dat wij zoveel lieve berichtjes, steun en tips van jullie ontvangen. Bedankt daarvoor!
10 maart 2020

Young Talent

Zoals je in het vorige blog hebt kunnen lezen deden er ineens twee studenten mee met de prestigieuze wedstrijd, De Coiffure Award. Deze Awards gelden als de meest toonaangevende Awards op haarmodegebied ter wereld! Deze twee jonge talenten hebben het onwijs goed gedaan! In dit blog lees je er meer over.
9 februari 2020

Coiffure Award

Meedingen naar een Coiffure Award is hard werken. We deden een fotoshoot in een oude fiatgarage dat wordt omgebouwd tot sportschool o40 fit. Nou het voelde inderdaad alsof we aan topsport deden.
7 januari 2020
chroma ID

CHROMA I.D.

Schwarzkopf professional heeft een geweldig kleursysteem ontwikkeld: Chroma ID. De nieuwe producten van Chroma ID zijn werkelijk fantastisch. Als kleurliefhebber wordt je hier extreem blij van. Met deze techniek weet je zeker dat je kleur prachtig blijft. Hoe werkt het?
9 december 2019
Kerstkapsel

Kerstkapsel

Leer zelf je kerstkapsel stijlen. Authentic Beauty Concept benadrukt de natuurlijke schoonheid door: duurzame ingrediënten te gebruiken waarvan de oorsprong bekend is. geen siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten, minerale oliën of kunstmatige stoffen te gebruiken. krachtige veganistische en zorgvuldig geselecteerde combinaties van ingrediënten te gebruiken. het weglaten net zo belangrijk te vinden dan dat wat we erin stoppen. eenvoudige luxe, zonder bling bling, glitters en toeters en bellen zodat jij in staat bent het kapsel dat je krijgt van de stylist te reproduceren. Afspraak maken 040-2856565 of via contact@createhair.nl
6 november 2019

Sprankelende feestdagen

Oké het is misschien nog een beetje vroeg maar wij verheugen ons al op sprankelende feestdagen. Wij gunnen jou ook sprankelende feestdagen in elk opzicht. Wij hopen dat je gaat stralen omdat je de dagen doorbrengt zoals jij dat wilt met de mensen die je graag om je heen hebt.
9 oktober 2019

Bewust duurzaam handelen

Bewust duurzaam handelen door Create Hair & Beauty Lees onze visie en over de maatregelen die wij hebben doorgevoerd.
6 september 2019
Authentic Beauty

Wij zijn geselecteerd voor het Authentic Beauty Concept

Lees meer over de bijzondere eigenschappen van Authentic Beauty Concept.
8 augustus 2019
pruik

Pruiken zijn emotie

Soms wordt je geconfronteerd met iets dat je raakt. Het raakt je diep in je hart omdat je weet dat dat wat je hoort en ziet een mensenleven kan veranderen. Je voelt de kwetsbaarheid.
8 juli 2019
dunner wordend haar

Dunner wordend haar

De meest voorkomende oorzaak voor dunner wordend haar is hormonaal. Als je bijvoorbeeld verandert van pil, stopt met de pil of in de overgang bent dan kan ik dat zien aan je haar. Afspraak maken 040-2856565 of via contact@createhair.nl
8 juni 2019
inspiratie voor kapsels

Inspiratie voor kapsels

Als we onze inzending voorbereiden voor de Coiffure Award dan wakkert er iets in mij aan. Inspiratie voor kapsels vind je overal! Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden de deur uitgaat. Wij zijn pas tevreden als jij in de spiegel kijkt en je echt vindt dat je mooier de deur uitgaat dan dat je binnenkwam. Aanmelden kan via: 040-2856565 of via contact@createhair.nl
8 mei 2019
Topkappers

De spanning stijgt onder de topkappers van Nederland

Als we onze inzending voorbereiden voor de Coiffure Award dan wakkert er iets in mij aan. Ik wil gewoon elke keer weer iets nieuws maken op mijn eigenwijze creatieve manier.
9 april 2019

Haartrend kleur bekennen

De haartrends van 2019 zijn rustige, zachte kleuren en pastelkleuren.Maar ik vraag me af, moet ik als haarstyliste altijd kleur bekennen?
9 maart 2019

Ontwikkelingen in het Kappersvak

Fotografie: Richard Monsieurs Visagie: Lana Houthuijzen Styling: Julia Muller Styling Hair: Wendy van Wichen @Create hair&beauty
8 februari 2019
Liefde voor het kappersvak

Voel onze liefde voor het Kappersvak

Voel onze liefde voor het kappersvak Ik ben officieel hoteldebotel verliefd op het kappersvak.
9 januari 2019

3 gevaren van haartrends

De drie gevaren van haartrends Fantastisch al die verschillende trends voor je kapsel. Je ziet op social media de meest geweldige kapsels en kleuren voorbijkomen. Wij snappen dat je mee wilt gaan met de mode. Een goede coupe geeft je zelfvertrouwen immers een flinke boost! Maar het volgen van trends is een gevaar voor je haar!
8 december 2018

Kadotip

Kadotips voor de Kerst