Genomineerd coiffure award 2024

Afgelopen vrijdag was het weer zover. De bekendmaking van onze Coiffure Award deelname 2024. Naarmate de datum vordert neemt de spanning alleen maar toe, Zijn we genomineerd of niet. Dit jaar hebben we meegedaan in 3 categorieën. Young talent door Kim, Avant garde door Marge en Heren zuid door René. We kregen de post persoonlijk uitgereikt door de organisatie en in een volle salon maakten we vol spanning de post open. klik hier om de reacties te zien!

En wat geweldig! Weer 2 nominaties voor deze prestigieuze haarmode fotografie wedstrijd.

“Kim heeft met haar landelijke nominatie voor Young Talent opnieuw bewezen dat ze haar artistieke grenzen verlegt. Dit jaar staat ze met haar inzending op een nog hoger niveau dan vorig jaar. Samen met negen jonge collega’s gaat ze de strijd aan voor dat felbegeerde beeldje. Haar collectie, treffend getiteld “Grunge Aesthetic”, belichaamt een ondergrondse stroming met een androgyne flair, die ze een vernieuwende editorial look heeft gegeven. Tijdens het gala op 12 mei hoopt ze met haar collectie indruk te maken en harten te veroveren.”

Wat vinden jullie van haar collectie?

Marge is genomineerd in categorie Avant Garde met haar collectie “Gossamer”:

“De zenuwen gierden door mijn lijf. Ik heb ontzettend veel tijd en toewijding gestoken in deze collectie. Het is echt een kunstwerk op zich. Voor mij voelt dit als de kroon op mijn werk. Eigenlijk ben ik een tikkeltje eigenwijs en neig ik meer naar het kunstzinnige dan voor haarmode. Ik wilde absoluut een tijdloze collectie creëren, en daarom heb ik hem “Gossamer” genoemd. “Gossamer” belichaamt de grenzeloze verbeelding en innovatie van moderne haarkunst. De modellen voor deze collectie zijn klanten uit onze salon. Modellen, ontzettend bedankt! Het vergt moed om te poseren met al die zware haarstukken en kleding. Ik ben ontzettend blij met jullie.”

Tijdens het jaarlijkse Coiffure Award gala op 12 mei wordt er bekend gemaakt of onze 2 genomineerden een award hebben gewonnen. Deze avond is live te volgen via de klik hier voor de livestream 12 mei vanaf 19.00 uur.

Kijken jullie mee?

Omdat het feest bij ons is, geven we iedere week een MEMENTO met blowdry weg.

Lever je kassabon in en maak kans op deze heerlijke behandeling!

#ME-TIME

Ken jij onze HAARSPA al?

In onze aparte ruimte waar je kunt genieten van een uitgebreide wasbeleving en hoofdmassage. Relax en kom volledig tot rust in onze HAARSPA!

#ME-TIME