succes moet je vieren

fotografie: John Geven i.o.v. Watt magazine

Succes moet je vieren!

Welke uitdagingen we ook op ons pad krijgen team Creatie maakt er altijd het beste van. En de afgelopen jaar hebben we net als veel ondernemers heel wat uitdagingen overwonnen.
We hebben het idee opgepakt om onze successen te vieren. Of ze nu groot of klein zijn!

Successen van de afgelopen tijd:

  • Crafted 2021
  • Tevreden klanten
  • Leerlingen die een module van school hebben gehaald
  • Een verjaardag
  • Remco is voorbij zijn proeftijd.
  • Publicatie in het Watt Magazine

Succes moet je vieren!

Wij worden daar heel blij van. Daarmee houden we de sfeer in onze salon prettig.

Succes moet je vieren met een Juichknop

Hoe gaaf zou het zijn als we een juichknop hebben in onze salon? Zo’n knop waarmee we elk succesje ook kunnen laten horen!
Ik (René) voegde daad bij het woord en ik heb meteen een juichknop besteld. Althans dat dacht ik. Het bleek een x-factor zoemer te zijn. Allesbehalve positief.
Dus ik bestelde meteen een andere, maar ook dat bleek een flater. Dit was een zwaailicht met sirene.

Je kunt de hilariteit die ontstond in onze salon vast wel voorstellen. Mijn collega’s noemen me nu René met zijn flopknop, in plaats van juichknop.
Maar ik geef niet op!

Match tussen Watt magazine en Create

Watt is een magazine voor iedereen die onderneemt én nieuwsgierig is. Op mijn (René) lijf geschreven. Ik ben dan ook trots dat ik in de 1e editie van dit nieuwe blad een plekje heb gekregen.

Net als Create biedt Watt een podium aan jonge mensen door o.a. ondernemers te laten interviewen en fotoshoots te laten maken in hun magazine met hun eigen open blik.
Zo heeft onze Charlotte prachtige foto’s mogen maken voor dit magazine bij het interview van Rob Adams.

succes moet je vieren

Credits bij de foto:
Model: Rob Adams
Fotografie en styling: Charlotte Ploegmakers
I.o.v. Watt media

Geïnspireerd raken

Ik denk dat ik nu zo’n 3 jaar luisterboeken luister en sinds 1,5 jaar ook podcasts. Fijn om te luisteren als ik een stuk ga wandelen of als ik aan het koken ben. Jos Burgers verwees mij via een artikel in een kappersvakblad naar de podcast van Sydney Brouwer ‘Over Klanten gesproken’. Een podcast gericht op bedrijven en ondernemingen die dagelijks met klanten bezig zijn. Als kapper ben ik dat natuurlijk. Deze podcast inspireert mij.

Klantbeleving

Wat mij nog het meest geïnspireerd heeft tijdens het beluisteren van deze podcasts zijn de podcast over de Six star Service. ******
Het belang van een positieve herinnering die je als bedrijf maakt op jouw klant. Die klantbeleving zorgt ervoor dat klanten jou als bedrijf als het ware een 6e ster willen geven.

Dat past helemaal bij de beleving van Create, wij willen net dat extra stapje zetten voor onze klanten.

Voorbeeld:

Eén van mijn klanten is een oudere dame. Haar dochter was overleden en mevrouw vertelde mij dat er vaak een roodborstje op het graf van haar dochter zit. Per toeval kwam ik een prachtig kussentje tegen met de beeltenis van zo’n vogeltje. Ik heb het zonder twijfelen meteen voor haar gekocht. Na de lange lockdown-maanden kwam de vrouw weer in onze salon. Ik gaf haar het kussentje dat ik voor haar had gekocht. Ze was tot tranen toe geroerd.

Ik vertelde dit verhaal aan de uitgever van Watt magazine David van Iersel en hij vroeg me meteen of ik dit verhaal in zijn nieuwe blad wilde delen.
Watt magazine is een nieuw blad voor ondernemers uit de Brainport regio en uit de rest van de wereld.

Mijn verhaal bewijst dat het niet alleen gaat over grote successen.
Maar dat juist die kleine successen een grote impact kunnen hebben.

Succes moet je vieren!

Mijn oproep aan elke ondernemer en mens die te maken heeft met grote en kleine uitdagingen, vier ook je successen!

Wij delen onze kleursuccessen ook graag op Facebook. Dan kan jij met eigen ogen zien wat we voor jou kunnen doen. Bekijk de successen of maak direct een afspraak.