Recyclen

Recyclen vinden wij belangrijk!

Wij vinden recyclen van afval net zo belangrijk als het leveren van kwaliteit voor onze klanten. Wij hebben oog voor nu en voor de toekomst.

Mooi haar maken

Ons hart gaat sneller kloppen als we haar mooi mogen maken. Dit doen we door:

  1. Je goed te knippen.
  2. Door op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken.
  3. Maar vooral ook door kleur. Een goede haarkleur dat bij je past maakt het verschil.

Op onze website kan je zelf je kleuranalyse doen om te kijken welke kleuren bij jou passen.
Maar je kunt ons ook om advies vragen. We maken heel graag een analyse voor je. Reserveer jouw kleuranalyse via de website zodat we tijd inplannen om jouw wensen te vergelijken met de mogelijkheden. Je gaat altijd naar huis met een professioneel advies of de perfecte kleur voor jou.

Maak een afspraak >

Recyclen van verpakkingen

Samen zijn we de aarde behoorlijk aan het vervuilen. En kappers hebben hier ook hard aan meegewerkt. Dit jaar viert Create Hair & Beauty haar 30-jarig bestaan. Met schaamrood op onze wangen moeten we bekennen dat we in onze beginjaren heel wat plastic gewoon bij het afval hebben gegooid.

Gelukkig weten we inmiddels dat we beter voor onze leefomgeving mogen zorgen. De laatste jaren zijn wij daar bij Create bewust van en scheiden wij ons afval.

Daarom zijn wij ook zo blij met onze samenwerking met Authentic Beauty Concept. Zij zetten zich in voor hergebruik van verpakkingen of voor het recyclen van plastic verpakkingen zodat afval een nieuw leven krijgt.

Hoe doen zij dat?

  1. Doordat wij gratis onze lege verpakkingen kunnen retourneren.
  2. Zij samenwerkingen aangaan zodat deze verpakkingen gebruikt worden voor nieuwe producten.
  3. We samen meer bewustzijn creëren voor het belang van afval scheiden.

Wij geloven in kwalitatief goede en eerlijke producten voor het versterken van de natuurlijke schoonheid. De producten van Authentic Beauty Concept staan voor eenvoud en kwaliteit zonder toeters en bellen. Elke haarstijl kunnen wij met deze producten creëren. En dat zij ook op alle manieren bewust omgaan met de producten en het afval voor het nageslacht juichen wij alleen maar toe.

Wij hebben jouw hulp nodig!

Heb jij oude verpakkingen van Authentic Beauty Concept? Neem ze mee naar de salon en lever ze vóór 18 september bij ons in. Op dit moment heeft Authentic Beauty een challenge uitgezet om in de zomer 190 kilo lege plastic Authentic Beauty Concept te verzamelen om hier innovatieve nieuwe producten van te maken.

Recyclen kapper

Samen met andere salons werken wij hier graag aan mee. Jij ook?
Breng je lege plastic verpakking vóór 18 september terug naar de salon en dan zorgen wij ervoor dat dit op dé plek komt zodat het een tweede leven krijgt. Je maakt dan ook kans op een #metime Memento in onze H A A R S P A!

Alvast bedankt!

Trends van de zomer

1. Natural look

De zomerlook van 2022 staat volledig in het teken van Authentic hair, lekkere losse kapsels die perfectly imperfect zijn. Niet elke haar vastgeplakt op de juiste plek maar een natuurlijke look. De Vegan Blow Dry is dé manier om aan te sluiten bij deze trend. Je haar zit langer in model waardoor je het minder vaak hoeft te wassen.

Voordelen van Vegan Blow Dry

  • Less is more
  • Kracht van een professionele blow-dry
  • Bespaar tijd, energie en elektriciteit
  • Volledig vegan

Langer resultaat door goed gebruik van de producten én manier van drogen.

2. Scrunchies

Wat ook echt een zomerhit is dit jaar zijn de scrunchies (ook wel haarwokkel, froezel of haarfrutsel genoemd). Jawel hij is weer helemaal terug! De scrunchie is vriendelijk voor je haar en maakt je look echt af. Krijg nu een Scrunchie ter waarde van 9.95 cadeau bij aankoop van twee producten van Authentic Beauty. De scrunchies van Authentic Beauty zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester en zijn prachtig van kleur en print.

Zien we je in onze salon?

Wil je meer weten over een hippe look of de perfecte kleur voor jou? Loop dan eens binnen of maak een afspraak voor een kleuranalyse. Van ons krijg je gegarandeerd een eerlijk en goed advies. Als wij zeggen dat iets niet kan, kan het niet. Maar als wij zeggen dat we het kunnen, dan krijg jij ook wat je vraagt.