coiffure award 2023

Coiffure Award 2023

We vieren dat we deze maand 30 jaar bestaan! En al die jaren doen wij mee met de Coiffure Award. Natuurlijk doen wij ook mee met de Coiffure Award 2023 en wel met een bijzondere samenstelling.

Al 30 jaar willen wij haar mooi maken

Ons hart gaat sneller kloppen als we haar mooi mogen maken. De Coiffure Award maakt wat los in je als kapper. Het is niet zomaar een wedstrijd. Het is pure passie!

We kijken nu nog meer naar de haarmode, trends en wat er gebeurt op de catwalks. We experimenteren met texturen en met kleuren. We willen altijd onze haarcollectie versterken en kijken om ons heen of we een samenwerking aan kunnen gaan om nog beter te worden in ons vak.

Bijzondere samenwerking voor de Coiffure Award 2023

We zijn een samenwerking aangegaan met iemand die ervaring heeft en mega creatief is, we zijn er trots op dat Yvonnen Nusdorfer ons versterkt.  Maar ook de passie, durf en power van Yoni Zuiderwijk mogen we aan ons Coiffure team toevoegen.

Deze twee dames zijn een geweldige aanvulling voor onze Coiffure Award 2023 inzendingen.

Jong Talent

Noa en Kim zullen voor het eerst deelnemen en zullen hun creatieve talenten tonen tijdens de Coiffure Award 2023. De fotografie is in handen van jong talent Charlotte Ploegmakers. Charlotte heeft van kinds af aan al heel wat meegemaakt rondom Coiffure Awards als onze dochter. Het maken van een perfecte inzending voor de Coiffure Award is echt onze passie. Wat zijn wij er trots op dat ze nu een enthousiast en talentvol deelneemster is van ons team.

Ervaring voor de Coiffure Award 2023

Wij geloven dat de combinatie van talent, jong talent en ervaring goed werkt. Wij hebben elk jaar meegedaan en we zijn regelmatig in de prijzen gevallen. Het is een marathon tot de wedstrijd toe. We kijken ernaar uit om met deze talenten te werken.

We hebben inmiddels al twee shoots gemaakt en die zien er veelbelovend uit.

Het proces voor de Coiffure Award

Kim en René hebben de haarcollectie kunnen maken die zij voor ogen hadden. Zij zullen net als Marge en Noa hun collecties laten zien eind maart 2023.

Als de juryrondes zijn geweest worden de collecties publiekelijk gemaakt. Eind mei is er dan de Coiffure Award Gala en zullen de winnaars bekend gemaakt worden. De voorbereidingen voor de volgende Coiffure Award begint na dit gala. Zo loopt de Coiffure Award als een rode draad door het jaar heen.

Wij houden ervan!

coiffure award 2023