kleuranalyse

Maak nu zelf je kleuranalyse

11 weken waren we gesloten.
Een bizarre tijd waar niemand op zat te wachten.
Maar toch hebben wij ons niet verveeld.
Natuurlijk waren we liever direct met de klant en ons vak bezig. Maar we hebben deze tijd besteed aan randzaken die anders blijven liggen.

Nieuwe Website

We hebben bijvoorbeeld nagedacht over hoe wij jou via onze website beter kunnen helpen. De website is compleet vernieuwd. De website is nu meer een magazine waar je even lekker voor gaat zitten.

Je kunt er nu ook je eigen kleuranalyse maken. Superleuk toch?

We dagen je uit!
Als je jouw kleuranalyse goed hebt gedaan dan krijg je van ons een leuk presentje. Neem de uitslag van jouw kleuranalyse mee tijdens je volgende bezoek aan onze salon.

WhatsApp winkel

Wat vind je van onze WhatsApp winkel? We hebben onze producten in de catalogus gezet en nu kan jij via WA je favoriete product bestellen. Gaaf toch!
Neem eens een kijkje >

Social Media

We zijn ook actief op social media. Iedere dag plaatsten we verhaaltjes en tips en leuke weetjes. Dat willen we ook blijven doen. Ga ons dus zeker volgen!

Lesgeven

De eindexamens gingen voor de leerlingen van Summa Beauty en Lifestyle gewoon door. Ik heb zelfs lesgegeven over kleuren. Met een pop en alles online. Het was een vak apart!
De leerlingen van het mbo-onderwijs zijn hard getroffen. Heel fijn om een steentje bij te kunnen dragen dat zij toch hun eindexamen kunnen halen.

Team Create

De leerlingen van Create hebben kunnen trainen op oefenhoofden en via Webinars. Sommige leerlingen waren er bijna elke dag! De rest van het team heeft online trainingen gevolgd en tutorials opgenomen.

kleuranalyse

René en ik zijn trots op ons team. We hebben er met elkaar toch een fijne tijd van gemaakt.

Loterij

Omdat we onze klanten toch wel heel erg begonnen te missen organiseerde wij een online loterij. Vooral René had dit op zijn wensenlijstje staan. Met 92 inschrijvingen was het een groot succes! Online via Zoom, de interactie tijdens de doe opdrachten en de kahoot quiz waren hilarisch. Het was heel gaaf dat de prijzen die je kon winnen niet alleen van onze salon kwamen maar ook van onze collega winkeliers.
Het bezorgde ons een gezellige zondagmiddag. Het was een fantastische heropening van onze salon.

Bijzondere dank aan jou, onze klant!

Wij hebben in deze tijd ook mogen ervaren wat een fijne klanten wij hebben. Jullie hebben ons er doorheen gesleept met jullie lieve berichtjes en betrokkenheid. En ook nu overstelpen jullie ons met bloemen en chocolade. Dat is heel welkom!

Het is hartverwarmend hoe jullie blijven reageren. Ook nu, nadat we 11 weken gesloten te zijn, begrijpen jullie heel goed dat we niet iedereen meteen kunnen helpen. Maar jullie vinden het helemaal niet erg om een paar dagen of zelfs weken te wachten. #superlief

Voorlopige openingstijden:

Dinsdag: 8.30-20.00
Woensdag: 8.30-17.30
Donderdag: 8.30-20.00
Vrijdag: 8.30-20.00
Zaterdag: 8.00-16.00

We zijn zo blij dat jullie weer met een mooie coupe en stralend van zelfvertrouwen de deur uitlopen. Dat is het wachten meer dan waard geweest.

KLEURANALYSE