Fantastisch al die verschillende trends voor je kapsel. Je ziet op social media de meest geweldige kapsels en kleuren voorbijkomen. Wij snappen dat je mee wilt gaan met de mode. Een goede coupe geeft je zelfvertrouwen immers een flinke boost! Maar het volgen van trends is een gevaar voor je haar!

Gevaar 1: Niet realistisch

De plaatjes op social media zijn niet altijd even realistisch. Vaak is de werkelijkheid minder mooi dan het plaatje dat je voor ogen hebt. Wist je dat de foto’s in tijdschriften vaak bewerkt zijn? Het wordt een stuk lastiger om de kleur te krijgen als je kijkt naar een foto met een kleurfilter of een kleurbewerking.

Tip: Vraag je haarstylist om advies om tot een realistisch resultaat te komen.

Gevaar 2: Haargeweld

Als je haar zwart is en je wilt naar de haarkleur grijs/pastel dan doe je je haar behoorlijk wat geweld aan. Ontkleuren is agressief voor de kwaliteit van je haar. Ook de mooie krullen op de foto die door een haarstylist zijn gemaakt met een krultang zijn prachtig. Maar kan jij dat elke dag zelf. En kan jouw haar dat aan?

Tip: Vraag altijd advies aan een haarstylist of de kwaliteit van jouw haar toereikend is voor al dit haargeweld.

Gevaar 3: Schone schijn!

Ik hoor je denken, en al die celebrities dan? Hen zie ik toch ook elke keer in een blad verschijnen met een ander kapsel? Als je geld hebt, kan het dan wel? Als je een flink budget hebt voor je haardracht is er natuurlijk veel mogelijk. Maar als je goed kijkt zie dat in de verschillende kapsels Hairweaves zijn verwerkt. Hairweaves zijn (vaak) gemaakt van sterk Aziatisch haar. Het haar is ontkleurd en weer perfect ingekleurd. Door Hairweaves of pruiken te gebruiken heb je hét perfecte kapsel, maar ook door een beetje schone schijn. Daar is niets mis mee, maar het is goed dat je dat beseft. Niet elk haar kan elke haarkleur aan. Wist je dat modellen ook gebruik maken van Hairweaves en Pruiken. De echte haren van de modellen mogen vaak alleen maar geknipt worden.

Tip: Vraag gratis de mening van een van onze kleurspecialisten.

Advies nodig?

Wij zijn zeker in voor een trendy kapsel, maar we willen niet dat je zonder advies van een professionele haarstylist gaat experimenteren. Dit kan nare gevolgen hebben voor je coupe. Wij willen je haar zo gezond en mooi mogelijk houden. Dus als wij zeggen dat het niet mogelijk is, dan is het verstandig om je daarbij neer te leggen. Wij geven je een professioneel en eerlijk advies. Maar natuurlijk kijken wij ook graag met je mee wat wél mogelijk is.

Te heftig voor jouw haar?

Is al dat kleurgeweld te heftig voor jouw haar? Een goed alternatief zijn de demi-permanente kleuringen van Schwarzkopf. De vernieuwde Vibrance is een professionele kleuring die een prachtige kleur geeft. De kleur is verdwenen na 20 wasbeurten.

Plan een afspraak voor een gratis advies!

Wij helpen je graag om de juiste beslissing te nemen.