Chroma ID Wat een feest!

Het is altijd leuk om naar de nieuwe trends van het jaar te kijken maar dit jaar is het feest! Als kleurexpert willen wij natuurlijk dat je kleur prachtig is als je onze salon verlaat, maar ook dat het prachtig blijft.

Wij jubelen bij de introductie van Chroma ID

De nieuwe producten van Chroma ID zijn werkelijk fantastisch. Als kleurliefhebber wordt je hier extreem blij van. Met deze techniek weet je zeker dat je kleur prachtig blijft.

Nooit meer zorgen over föhnen of het wassen van je haar

Als je je haar föhnt of de stijltang gebruikt dan loopt je kleur door de warmte terug. Ook als je je haar vaak wast heb je grotere kans dat je de kleur eruit spoelt. Daar hadden we al oplossingen voor maar de oplossingen van 2020 zijn magisch.

Schwarzkopf professional heeft een geweldig kleursysteem ontwikkeld: Chroma ID.
Hoe werkt het?

Stap 1: Wij kleuren je haar

In 2020 is niets meer onmogelijk. Samen kiezen we een haarkleur die jij mooi vindt en past bij jouw haarkwaliteit.

Wij mengen de kleur voor jou op maat zodat we zeker weten dat jij stralend onze salon uitloopt.

Stap 2: En dit is geniaal

Wij geven dezelfde gemengde kleur mee naar huis! Ja je leest het goed. Wij kunnen dankzij Chroma ID-kleursysteem een kleurrecept mixen met exact dezelfde kleurpigmenten van jouw haarkleur. En de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Stap 3: Haarmasker op kleur

Met dit kleurrecept maken wij een haarmasker voor je. Wij geven je een duidelijke instructie hoe je dit masker moet gebruiken en wanneer. En als jij dit masker exact zo gebruikt krijg je van ons de garantie dat de kleur mooi, en je haar gezond blijft!

Hét product van 2020

Dit is gewoon hét product van het jaar! En het jaar is nog maar net begonnen. Zo enthousiast zijn wij daarover.

Chroma ID is het eerste 100% toepasbare, semipermanente kleursysteem waarmee je kleuren op maat kan mixen. Chroma ID is ontwikkeld voor Schwarzkopf professional. Chroma ID gebruikt fantastische technologieën waarmee je jouw haar op kleur houdt en ook nog eens verzorgd. Het eerste kleursysteem waardoor je haar zelfs gezonder wordt na het kleuren. Dat is toch geweldig?!

Onbeperkte mogelijkheden

Wij kunnen met dit systeem elke kleur maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Of je nu koper, blond of bruin haar hebt. Met Chroma ID blijft je haar prachtig glanzen en heeft de kleur die jij zo mooi vindt.

Wat doen we met blond haar en pasteltinten?

Zelfs de pasteltinten grijs, roze en lila kunnen wij op maat maken. En kijk eens hoe snel en gemakkelijk wij jouw blonde koppie een mooie kleur geven.

Voor een oneindige reeks kleuropties, zonder gevaar voor schade, biedt Chroma ID een complete kleurlijn die de ware identiteit van elke klant benadrukt. Van het meest natuurlijk koele blond tot opvallend rood.

Bekijk hier alle prachtige kleuren >>

Gratis kleuradvies

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw haar? Maak gerust een afspraak voor een gratis advies. Je bent nergens toe verplicht maar dan weet je wel waar je aan toe bent.