Jouw haar heeft geen geheimen voor mij!

Ik ben nu al zolang bevlogen over het kappersvak dat jouw haar geen geheimen meer heeft voor mij.
Stress is bijvoorbeeld zichtbaar aan je haar! En stress hebben wij gehad de laatste weken. Nu snap ik alle klanten beter als ze vertellen over de stress die zij voelen als hun kind examen moet doen.. Dit jaar was het ons kind dat in de examenklas zat. Het is alsof je zelf op examen gaat!
Maar gelukkig is het Charlotte gelukt! Hier hangt de vlag uit!

Wat doet stress met je haar?

Ik heb ooit een studente in de kappersstoel gehad. Ze was de helft van haar haar kwijt door examenstress! Wij krijgen veel vragen over dunner wordend haar. Maar er zijn meer redenen dan alleen stress als oorzaak aan te wijzen voor dunner wordend haar.

Hormonen en je haar

De meest voorkomende oorzaak voor dunner wordend haar is hormonaal. Als je bijvoorbeeld verandert van pil, stopt met de pil of in de overgang bent dan kan ik dat zien aan je haar.
Als je een baby hebt gekregen dan is de kans groot dat je na 4 of 5 maanden haaruitval krijgt. Dit duurt ongeveer 5 maanden. Het haar komt weer terug hoor! Je hebt dan een baby √©n een pony. ūüėČ

Kaal worden

Veel mannen worden op jonge leeftijd kaal. Dat is genetische bepaald en vroeger kon je daar niets aan doen. Wist jij dat hier tegenwoordig een oplossing voor is? Er zijn medicijnen die ervoor zorgen dat je haren weer groeien in de haarzakjes. Wil je daar meer over weten? Dan sturen wij je door naar Intermedica. De specialisten daar kijken naar je hoofdhuid en je haren en vertellen je de mogelijkheden.

Door de jaren heen hebben we door deze verwijzing al heel wat klanten mogen helpen. Dat doet ons goed.

Eetstoornis en je haar

Gelukkig komt dit niet heel vaak voor. Maar als je een eetstoornis hebt zie ik dat aan je wimpers. Je verliest er waarschijnlijk een paar.

Ouder wordend haar

Ben je ouder dan 65 dan wordt je haar ook dunner. De haartjes kunnen steeds moeilijker in het haarzakje groeien. Gelukkig zijn er goede shampoos die dit proces vertragen.
Probeer de Kérastase densité lijn als je last hebt van dunner wordend haar. Voor het beste effect gebruik je de shampoo, de conditioner én het masker.

Dunner wordend haar na ziekte

Gebruik je veel medicijnen? Heb je een flinke griep gehad? Of is je hormoonhuishouding verstoord door zwangerschap of de overgang? Doe dan de ampullenkuur van Kérastase specifique aminixel.
Deze ampullen gaan haarverlies tegen doordat ze de haarwortels versterken en de levenscyclus van je haar verlengen. Doe 2x per jaar een ampullenkuur in combinatie met Kérastase densité en je ziet gegarandeerd verbetering.

Gezonde hoofdhuid

Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid. Blijf niet lopen met een te vette hoofdhuid of aangekoekte roos. Bescherm ook je hoofdhuid tegen de zon, chloor en zeezout! Wij hebben daar prachtige BC travelbags voor. Vraag er gerust naar.

Haarextensions

Naast goede producten of medicatie is er ook een andere oplossing voor dunner wordend haar. Heb jij weleens haarextensions geprobeerd? Met haarextensions lijkt je haar voller en kunnen we als je dat wilt je haar verlengen.
Haarextensions zijn strengen lang haar die wij door middel van een tangetje vastmaken aan je huidige haar. De haarextensions blijven wel 3 tot 6 maanden zitten!

Tip voor de mannen:

NO.105
INVIGORATING SHAMPOO

Verkwikkende shampoo tegen haaruitval.
Reinigt het haar mild en met respect voor de natuurlijke balans van haar en hoofdhuid. Bijzonder geschikt voor zwak,dunner wordend haar dat zijn kracht verloren heeft. Geformuleerd met milde bestanddelen