Inspiratie voor kapsels vind je overal!

Ik zit achter in een taxi in New York. Wat een heerlijke stad. Ik houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe omgevingen te verkennen. Je bekijkt de wereld dan weer vol verwondering in plaats van met de vanzelfsprekendheid die je kunt hebben in je eigen vertrouwde omgeving. Dat geeft me volop inspiratie voor kapsels.

Ik kijk om me heen en ik zie jonge mensen die van alles durven met hun haar. Ze experimenteren met hun identiteit en ook met hun kapsels. Het straatbeeld van New York heeft toch net iets meer dynamiek dan ons vertrouwde dorp Geldrop.

Voor inspiratie hoef je helemaal niet zo ver te gaan. Inspiratie vind ik ook op YouTube. Ik volg graag jonge designers. De kleuren die zij gebruiken zijn echt té gek!

Inspiratie voor kapsels voor de Coiffure Awards

Ik kan helemaal losgaan met die inspiratie die ik heb opgedaan als ik aan het werk ben voor de Coiffure Awards. Ik wil graag iets creatiefs maken. Ik zoek altijd naar dingen die ik kan hergebruiken. Bijvoorbeeld een oude pruik, afgeknipte haren van klanten en/of stoffen om andere texturen te maken. Ik ga aan de gang met nagellak, haarspray en haarverf totdat er een mooie vorm met prachtige bijpassende kleuren ontstaat.

Het mooier maken van dingen, I love it! Wist je trouwens dat we de tweede prijs in de wacht hebben gesleept?

De klant mooier maken

In onze salon beloven wij ook dat wij de klant altijd mooier maken. Maar mooi is een subjectief begrip.

De tijden veranderen. Waar ik vroeger hele periodes dezelfde kapsel maakte omdat dat nu eenmaal de mode was, gaan we nu veel meer uit van onze eigen identiteit en zoeken we naar een kapsel dat past bij je gezicht.

Zo grappig als je de foto’s van vroeger bekijkt. Iedereen met eenzelfde soort outfit en eenzelfde soort kapsel. Je krijgt er nu de slappe lach van.

Wat maakt Create anders?

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden de deur uitgaat. Wij zijn pas tevreden als jij in de spiegel kijkt en je echt vindt dat je mooier de deur uitgaat dan dat je binnenkwam.

Hoe we dat doen?

We kijken verder dan alleen het modebeeld. Jij als klant komt bij ons binnen en vaak weet je al wat je wilt. Wij gaan met jou bekijken hoe wij dat in de beste kwaliteit voor elkaar krijgen en adviseren je aanpassingen te doen als dit beter past bij je haar of gezicht maar ook als dat beter past bij jou als type mens.

We zijn bekend met alle technieken en kleuren die voor handen zijn. Laat ons met je meedenken zodat jij ook echt het beste resultaat krijgt voor jou!

Verschil in kleuren en stylen van je haar

De klant is koning, gelukkig is dat het uitgangspunt van veel kappers. Zo ook bij ons! Maar wij zijn geen volgers van de Koning, wij zijn de adviseurs van de Koning. Wij willen dat de Koning zichzelf het beste presenteert.

Wat ik daarmee bedoel te zeggen is dat jij een idee kunt hebben, en dat dit waarschijnlijk ook heel cool op het plaatje staat, maar kan jij er zelf ook mee uit de voeten? Past het bij jouw haar? Past het bij jou als type mens?

Kun je bijvoorbeeld zelf je haar zo stylen? Niet elk kapsel is even gemakkelijk zelf te föhnen. Wil je daarvoor wekelijks naar de kapper, of vind je het belangrijk dat je dit zelf kunt?

Wil je een vegan look, of een glans in je haar? Wat vind jij belangrijk?

Wil je een egale kleur of vind je juist ballayage (subtiele kleurverschillen) mooi? Wil je de kleur zelf bijkleuren of kom je liever naar de salon? Hoeveel aandacht besteed je aan de verzorging van je haar? Weet je welke producten geschikt zijn voor jouw haar?

Allemaal vragen die wij stellen om voor jou een geschikt kapsel te vinden zodat als je in de spiegel kijkt dat je jezelf mooier vindt dan toen je onze salon binnenliep. Daarmee maken wij het verschil!

Gezond haar kleurt mooier

De gezondheid van je haar is van grote invloed op de kleuring van je haar en het behoud van de kleur. Hoe gezonder het haar, hoe langer je met je gekleurde haar kunt shinen!

Wij hebben mooie producten voor het behoud van de kleur. Vraag er gerust naar in onze salon. >Tip van de maand: Kérastase Résistance Als je je haar blondeert is het een must dat je je haar goed verzorgt. De verzorgingslijn van Kérastase Résistance is echt fantastisch voor blond haar. Voor onderhoud van rode en bruine tinten raden we Schwarzkopf mousse aan. Daar zitten kleurpigmenten in om de kleur mooi te houden maar ook verzorgende producten om je haar gezond te houden.

Loop voor een gratis persoonlijk advies gerust even binnen. Wij staan klaar om onze kennis met je te delen.