Authentic Beauty is een nieuw duurzaam en natuurlijk merk en vind je alleen in de betere kapsalons.

Culturen over de hele wereld gebruiken al lang plantkracht om glanzende lokken te krijgen en gezond haar te behouden. Door wetenschappelijk studies weten we steeds meer en kunnen we de krachten en kruiden gebruiken met geavanceerde methodes. De producten van Authentic Beauty Concept zijn speciaal gezuiverd en geconserveerd. Lees er op de website van Authentic Beauty Concept alles over >>

WE BELIEVE IN AUTHENTIC BEAUTY
It’s our shared belief,
it’s what binds and drives us.
It begins the very moment
You decide to be yourself

Het zijn prachtige producten die hun werk echt goed doen! En ze hebben een eerlijke prijs die overal hetzelfde is, waar je de producten ook koopt. Wij zijn dan ook blij dat wij na ongeveer 30 handtekeningen trotse leverancier mogen zijn van deze prachtige natuurlijke producten.

Oeroud modern

De natuur brengt ons zoveel moois. De jongeren van nu hebben daar oog voor. Ik merk dat ook aan mijn dochter. Ze vindt het belangrijk dat producten niet op dieren zijn getest. De producten bij Create Hair & Beauty zijn absoluut niet op dieren getest. En de producten van Authentic Beauty Concept zijn veganistisch.

Dat stemt Charlotte tevreden. Ik moet nu ook denken aan een moment dat wij in Amerika waren. Ze wilde per se een T-shirt dat gemaakt was van hennep, dat was beter voor het milieu zei ze. We hielden haar nog voor de gek bij de douane, hoe denk jij met dat T-shirt de douane door te komen vroegen? Haar ogen begonnen te rollen, snappen mijn ouders nu helemaal niets? Leuk he, die millennium kinderen?

Toekomstgericht

Duurzaamheid is in elke branche een hot item. Terecht want we willen toch ook dat onze kinderen en kleinkinderen een mooi leven krijgen?

De kinderen van nu weten trouwens zoveel meer dan toen ik jong was. Informatie is overal voor handen, ze hoeven hun telefoon maar te pakken en ze krijgen antwoord. Informatie wordt ook in een handomdraai met elkaar gedeeld.

Door alle informatie zijn ze ook veel bewuster dan dat ik vroeger was. Ze leggen de verbinding tussen de wijze waarin ze leven en de gevolgen daarvan op ons milieu.

Jongeren die geïnteresseerd zijn in mode laten op social media zien wat ze mooi en goed vinden en wat niet. De bloggers en vloggers op YouTube zijn enthousiast over Authentic Beauty Concept, super om te zien hoe zij dit product beoordelen.

Weg met de filters!

Authenticiteit wordt ook steeds belangrijker. Weg met de filters op Instagram of Photoshop. De foto’s van de modellen die staan voor Authentic Beauty Concept zijn niet gefotoshopt. We willen echtheid laten zien.

WE BELIEVE
authentic beauty is natural and simple.
It doesn’t need sophisticated
photo filters, it grows with character.

Ben wie je bent en ben daar tevreden over. Het gaat erom dat jij je mooi voelt. Er zijn zoveel stijlen waar je voor kunt kiezen en we zijn steeds vrijer om ons op onze eigen manier te uiten.

Met de producten van Authentic Beauty Concept kan dat. Topkappers zijn erg tevreden met de resultaten die deze producten geven. En wij bij Create Hair & Beauty onderschrijven dat!

Natuurlijke producten

Door de producten van Authentic Beauty Concept te verkopen sluiten wij aan bij een movement. Wij onderschrijven het belang van natuurlijke eerlijke producten. Geen producten meer waarvan je haar zwaarder wordt maar plantaardige krachtige haarproducten voor een perfect resultaat én voor een eerlijke prijs. Wij zien hierdoor een positieve beweging naar meer duurzaamheid.

WE BELIEVE
in pure ingredients
from carefully selected
origins and vegan formulas, free from
sulfates and silicones.

Authentic Beauty Concept benadrukt de natuurlijke schoonheid door:

• duurzame ingrediënten te gebruiken waarvan de oorsprong bekend is.
• geen siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten, minerale oliën of kunstmatige stoffen te gebruiken.
• krachtige veganistische en zorgvuldig geselecteerde combinaties van ingrediënten te gebruiken.
• het weglaten net zo belangrijk te vinden dan dat wat we erin stoppen.
• eenvoudige luxe, zonder bling bling, glitters en toeters en bellen zodat jij in staat bent het kapsel dat je krijgt van de stylist te reproduceren.

Rust en Regelmaat

Door de rustige uitstraling van de producten willen we nog een derde element toevoegen. We leven in een drukke wereld. Het lijkt of iedereen altijd alleen maar aan het rennen is. Stop. Stop even met je drukke leven en geniet van een momentje voor jezelf. Een bezoek aan de kapsalon is meer dan een knipbeurt. Het is een beleving, een momentje rust en het voeden van je zelfvertrouwen. Want als jij bij ons de deur uitloopt voel je je weer mooi. Dan bén jij (weer) mooi!

WE BELIEVE
in the honest artisan, building
on empathy, experience and skills.

Zeker als we de producten van Authentic Beauty Concept gebruiken.

Feitjes

1. Klanten vragen steeds vaker naar veganistische producten.
2. Ze willen ook een product dat werkt.
3. Klanten willen goede functionele producten die lekker ruiken en goed aanvoelen zodat ze prettig in gebruik zijn.

De producten van Authentic Beauty Concept zijn werkelijk fantastisch en voldoen aan deze drie wensen. Wij kijken ernaar uit om je te behandelen met deze topproducten!

Wij bij Create kunnen alleen maar werken met producten waarin wij geloven.

Kom het ervaren.
Maak een afspraak en kom ervaren wat deze nieuwe productlijn voor je doet. Kies voor duurzaamheid!